Deserti

Poseban odabir

Svi naši deserti napravljeni su od domaćih krema, za koje koristimo samo sveže namirnice – mleko, jaja, šećer, med, najfiniju belgijsku čokoladu, lešnik, pistaće…

Za izradu koristimo najmoderniju tehnologiju, kako bi naši deserti bili uvek sveži. Princip se bazira na italijanskoj i francuskoj tehnologiji u savremenom poslastičarstvu.

Dekoracije izrađujemo sami, koristeći tradicionalni način temperiranja čokolade, kako bi ona bila što sjajnija i hrskavija.

Exotico

Predivna krema od kokosa, obogaćena je vedrim i laganim želeom od najfinijeg manga.

Crunchy praline

Hrskave praline napravljene su od listića francuskog keksa sa maslacem i komadićima čokolade i punjene kremom od lešnika i čokolade sa komadićima lešnika.

Pinacolada cheesecake

Biskvit od keksa sa najfinijim Philadelphia sirom, prekriven glazurom od ananasa.

Mediterano

Biskvit sa bademovim brašnom, bez glutena, i krema od tamne čokolade sa 60% kakaa, punjeni su narandžom i kremom od đumbira.

Pink lady

Jedinstvena Ruby callebaut čokolada, ukombinovana sa kremom od maskarponea i domaćim malinama.

Mousse čokolada

Krem napravljen od tri vrste čokolade – bele, mlečne i tamne.

Mokaciok

Najfinija kafa dodana je moussu od bele čokolade. Poseban ukus ovoj kombinaciji daje Sacher biskvit.

From Sicily

Lagani mousse napravljen od naših pistaća sa podnožja Vezuva.

Amore

Beli čokoladni biskvit sa kremom od bele čokolade i glazurom od domaćih jagoda, kolač u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled i zalogaj.

Marquise

Bogat čokoladni biskvit sa moussom od tamne čokolade i jedinstvenim ganacheom od maline.

Kupovi

Karamel banana

Sladoled od karamele (3 kugle), sa umakom od karamele (10 g) dolce latte (20 g) i čokolade (10 g), hrskavi francuski keksići feuietine (10 g), svježa banana i porcija šlaga.

Roche kup

Sladoled roche (2 kugle), lešnik (1 kugla), mleveni i ceo lešnik (20 g), preliv čokolada (10 g), čokoladne dekoracije
(10 g), keksic rondo (1 kom) i porcija šlaga.

Kinder dečiji kup

Sladoled od čokolade (1 kugla), sladoled od vanile (1 kugla), šareni bonboni (10 g), keksići rondo (2 kom), kornet (1 kom), preliv čokolada (10 g) i porcija šlaga.

Voćna salata

Sveže naseckano voće (200 g) i porcija šlaga.

Hannes gourmet kup

Sladoled lešnik (1 kugla), sladoled pistać (1 kugla), čokolada (1 kugla), preliv od čokolade i karamele (10 g), mleveni i ceo lešnik (10 g), pistaći (5 g), čokoladne dekoracije (10 g), keksić rondo (1 kom) i porcija šlaga.

Voćna čarolija

Voćni sladoled (2 kugle), sladoled vanila (1 kugla), voćna salata (100 g), preliv od višnje i jagode (10 g), amarenata višnje (4 kom), keksić rondo (1 kom) i porcija šlaga.

Yo-yo-jogurt kup

Sladoled od jogurta (3 kugle), voćna salata (100 g), čokoladna deloracija (5 g), keksić rondo (1 kom), tečni jogurt (50 g), preliv amarena (10 g), višnje amarenata (4 komada) i porcija šlaga.