Sladoledi

Sladoledi bez glutena

Gelato koji proizvodimo po recepturi italijanskih majstora, napravljen je od najkvalitetnijih namirnica. Koristimo sveže mleko i domaću slatku pavlaku, bez dodataka veštačkih aditiva,
boja i aroma.

Stracciatella

Čisti italijanski klasik, napravljen je kao gelato krema od mleka i slatke pavlake, kojem dodatni komadići belgijske čokolade sa 73% kakaa daju poznatu hrskavost. Stracciatella je pravi izbor za sve ljubitelje laganih ukusa

Kinder jaje

Kremasti sladoled od originalne bele čokolade, preliven mlečnom čokoladom i lešnikom omiljena je poslastica, kako deci, tako i odraslima.

Jogurt sa umakom od jagoda

Napravljen od domaćeg, nemasnog jogurta, obogaćen umakom od jagoda i ceđenim limunom, predstavlja idealno osveženje u vrelim letnjim danima.

Cheesecake sa smokvama

Njujorški cheesecake je klasika u u svetu poslastica. Za vas smo napravili neodoljivu kombinaciju gelato cheesecake i domaćih kuvanih smokava.

Raffaelo

Mnogima omiljen krem od kokosa, u kombinaciji sa belom čokoladom i bademom, sada i u obliku sladoleda, koji svakako morate probati.

Vanila Madagaskar

Zbog vas smo otputovali na daleki Madagaskar, kako bismo došli do najfinije vanile, koju smo dodali domaćem kremu i napravili gelato vaniliju – ukus koji vekovima osvaja ljubitelje sladoleda.

Slana karamela sa Dulche de leche

Pravljenju karamele posvetili smo mnogo pažnje, kako ne bi bila preslatka, a ostala kremasta i jako ukusna. Da bi uživanje bilo potpuno, otputovali smo do Argentine, gde se tradicionalno pravi DULCHE DE LECHE – meki umak od šećera i domaćeg krema, od koga smo napravili divan umak za prelivanje našeg sladoleda.

Lešnik Italia 100%

Malo je ljudi koji ne uživaju u ukusu lešnika. Ipak, naš lešnik je poseban, jer smo zbog njega otputovali u Italiju – Napoli, gde nam je Giuseppe pokazao svoju plantažu autohtonog lešnika. Ovaj lešnik se ručno bere I od njega se pravi krema bez ikakvih dodataka. Da bi dobio specifičan miris i ukus, pre nego što se doda gelatu, lešnik se pažljivo tostira.

Pistacchio 100%

U podnožju italijanskog vulkana Vezuv, gde je zemlja jako plodna, skriva se prelepa šuma pistaća. Plodovi su prirodno zelene boje, a kako bismo poboljšali ukus, sladoledu dodajemo ručno brane cvetove soli – FLEUR DE SAL.

Roche

Jedan od najpoznatijih ukusa u svetu poslastica je upravo ovaj, dobijen kombinacijom lešnika i belgijske čokolade sa umakom od komadića lešnika. Uplovite u LA DOLCE VITA uz naš ROCHE gelato.

Čokolada

Čokolada je jedan od najrasprostranjenijih ukusa, pa je pravi izazov napraviti je tako da se izdvaja od drugih. Naša čokolada dobijena je od kakao putera i čiste čokolade, koji se prvo kuvaju u domaćem mleku i slatkoj pavlaci, a zatim joj se dodaje malo domaćeg meda, kako bi bila još kremastija. Kada se ohladi, pretvara se u poslasticu čiji ukus nije prejak i izvor je uživanja tokom cele godine.

Čoko oranž

Našoj poznatoj čokoladi, dodali smo džem od domaćih španskih narandži i dobili svež i jedinstven ukus, koji ne bi trebalo preskočiti.

Sorbeti – bez glutena i laktoze

Većina naših sladoleda je bez glutena, dok voćni sorbeti u svom sastavu imaju 40-50 % voća i ne sadrže gluten, ni laktozu.

Sorbeto limun

Sorbet od sveže ceđenog limuna idealan je za tople dane, a u njemu možete uživati bez bojazni, jer ne sadrži ni gluten, ni laktozu.

Sorbeto jagoda

Sveže i sočne jagode, izmiksane u ukusni, osvežavajući krem.

Sorbeto malina

Srpska malina važi za najbolju na svetu, a za vas smo je izmiksali u krem jedinstvenog, punog voćnog ukusa.

Mango Alfonso

Mango Alfonso je najpoznatiji na svetu, a stiže nam iz Indije i Tajlanda. Ako ste se zaželeli tropskih krajeva, uz ukus našeg sorbeta, lako ćete se u mislima naći na nekoj egzotičnoj destinaciji.